Hop til indhold

Winter Race – Ruten

Vi glæder os altid til at kunne invitere jer til ræs i skoven. Året er kun lige startet og vi afholder vores første ræs i år, i Kirkeskoven i Holte. Skoven er ikke særlig stor, men den rummer noget fedt og kuperet terræn. Der er blevet løbet mange træningsture i skoven for at kunne levere en rute der er sjov, teknisk og udfordrende for alle deltagere.

I dette indlæg vil vi fortælle lidt om ruten, så du som deltager ved, hvad der venter ude i sporet på dagen 😀 Der er desuden uploaded en video i bunden af dette indlæg, hvor du kan se lidt ude fra ruten 😀

Ruten:

Start og målområde bliver ved vandtårnet og herfra går turen de første 200 m ad grussti, inden man bliver sendt ind på en mindre sti, hvor man ik kan løbe flere ved siden ad hinanden… Så det er med at holde sig fremme fra start af 😉 Der går dog ikke længe før stien bliver større igen og overhaling igen er mulig. Meget af den første kilometer går ned ad bakke, så ingen grund til at holde for meget igen på farten 😉

På kilometer 2 begynder bakkerne at melde deres ankomst og når det går opad, så får man jo også nogle dejlige nedstigninger at lege med. Når man er kommet ind på denne kilometer skal man være opmærksom på, at der er et sving, hvor man møder et andet sted på ruten… Men der er lagt bånd ud på løbsdagen og skilte der fortæller, at man skal holde til højre 🙂 

Når man gå ind på tredje kilometer, så går det skiftevis op og ned, skarpe sving og der løbes på både store stier, hvor man kan få fart på og de små stier, hvor det bliver lidt mere teknisk. En sjov kilometer, hvor rytmen hele tiden bliver brudt og man skal være oppe på dupperne for at holde sit flow 😀

Den fjerde kilometer finder du ikke de store bakker, men her får du en off trail passage, som altid trækker tempoet ned, bryder rytmen og gør et godt indhug i energien, og alt det er vi jo vilde med 😀 Meeeen, det er ikke en lang passage og I er hurtigt ude på almindelig trail igen 😉 Nu rammer man ind på en lille sti, som løber langs med en indhegning og jeg synes selv det er en af de fedeste passager i skoven 😀 I slutningen af denne kilometer begynder I opstigningen på en af de længste bakker på ruten.

Sidste kilometer som er 1,5K 😉 da vi altid lægger lidt på, så vi er sikre på alle måler over 5K pr runde 😉 Men man er nu inde på en af de længere bakker og på toppen begynder nedstigningen med det sammen og her kan noget af den blive lidt teknisk, men stadig, hvor alle kan være med 😀 Nu får man lige 200 m på en stor sti til at få vejret, inden man går ind på de sidste bakker. Den første stigningen går på en lille sti op mod toppen, hvor man kommer lige forbi målområdet inden man bliver sendt ned igen off trail. Efter lidt off trail kommer et sidste skarpt sving og den sidste bakke op mod mål kommer frem 😀 

På toppen står målportalen og vi er klar med en masse hep og high fives! 10K løberne går nu ud på en omgang mere og her har vi lavet “Deltager- Baren”, hvor du kan have væske/energi stående. Vi opstiller dunke med vand, hvor man kan tappe væske i sin egen medbragte foldekop. Efter løbet er der en flaske vand til alle deltagere 😀 

Vi er klar til at tage imod jer og give jer en fed dag i skoven sammen med en masse andre glade løbere, hvor vi skal konkurrere, udfordres og have det super sjovt i sporet 😀

Herunder kan du se højdeprofilen på ruten, hvor vi har gemt de 3 sjove bakker til sidst på ruten.

Har du ikke allerede fået tilmeldt dig, så kan du bruge linket her til at få det gjort 😉

TILMELDING

Videoen viser lidt af området vi skal løbe i d. 26. februar. Det er en meget afvekslende rute, hvor der hele tiden sker nye ting i terrænet. Så på med trailskoene og vi glæder os til at se dig til dette nye løb 😀

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: