Hop til indhold

Vejrhøj Familie Trail 2021

Vejrhøj Trail havde igen inviteret til trailfest 😀 Der var distancer for alle, da man kunne løbe fra 2,5 km og op til 21 km 😀 2,5 km distancen skulle ikke op ad vejrhøj, da det er distancen, hvor man kan løbe den med babyjogger 😀 Men ellers skulle alle distancer op ad Vejrhøj. Har man løbet i dette terræn, som også går under navnet Bjergene, så ved man bakkerne kommer til at bide godt fra sig uanset, hvor mange gange man skal op ad Vejrhøj.

Det var en super god dag og dejligt man igen kan begynde at mødes til events 😀 Det var en fest at løbe rundt og fange deltagerne på video og høre folks historier før/efter løbet. Nogle havde debut med trailløb, andre skulle løbe op ad vejrhøj for første gang og nogle af de unge løbere skulle, for første gang, stille op uden mor og far med på slæb 😉

Vejrhøj Trail arrangerer også Endure Trail 20-22 august 2021 og det er igen en lækker rute der venter deltagerne. Her kommer de længere distancer i spil og vi skal løbe på en 30K rundstrækning 😀 Er du ikke allerede tilmeldt, så kan du gøre det HER

I videoen herunder kan du se, hvad deltagerne bl.a skulle kæmpe sig igennem når de kastede sig ud i Vejrhøj Familie Trail 2021 😀

En hel runde er 7K og tog deltagerne rundt på en meget varieret rute, som startede med, at vi skulle gennem sommerhusområde, små stier over marker inden vendte uden ved campingpladsen, og vi ramte ned på stranden. Her gik turen tilbage mod start/målområdet og dette var 2,5K ruten. Skulle man løbe den hele runde gik turen nu op ad Vejrhøj og i år fik vi lov til at løbe den stejleste af de stier der er op til toppen 😀 Når man kom op på toppen fik man en runde, hvor det gik op og ned langs markerne inden man skulle løbe ned af den før omtalte stejle opstigning. Nu fik man fart på og første del af nedstigningen er direkte ned og først halvvejs nede begynder stien af sno sig rundt via små 180 graders sving. Når man rammer ned mod skoven kommer man også ind i den del der er helt dækket af ramsløg og er et fantastisk sted at løbe igennem 😀 I bunden skulle vejen krydses og man kunne nu se målstregen, depotet og hele crewet fra Vejrhøj Trail som havde skabt en super stemning omkring løbet 😀

Vejrhøj Trail støtter ved dette løb Legeheltene, som er initiativ af Børneulykkesfonden.

Vejrhøj Trail skriver:

“Vi håber med denne indsamling til Legeheltene, at kunne gøre en forskel, vi mener at man skal gøre en forskel, der hvor man kan. Vi prøver at sætte fokus på, at bevægelse er godt, uanset om man er syg eller rask, voksen eller barn.Vejrhøj Familie Trail er derfor et løb som sætter fokus på børnene og familien, og derfor bestræber vi os på at give jer en helt igennem fantastisk dag, sammen med jeres nærmeste” 😀

Vi glæder os til vi igen skal til race sammen med Vejrhøj Trail og håber vi ses på startstregen 😀

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: