Hop til indhold

Nationalpark, Mols Bjerge

Min weekend bød på en masse fed trail 😀 Lørdag var jeg i Söderåsen, søndag morgen til rutefremvisning på DM ruten med Simon Grimstrup og nu ventede min sidste tur denne weekend og det skulle foregå i intet mindre end Nationalpark Mols Bjerge. Jeg har længe fulgt Rune Yates på både facebook og instagram og Runes sider har altid inspireret mig og været en fornøjelse at følge, da jeg tit tager mig selv i at tænke “Der vil jeg også løbe” 😀

Følger du ikke allerede Rune på diverse medier så find ham på

INSTAGRAM

FACEBOOK

Jeg havde valgt at tage kontakt til Rune, da jeg ikke kunne komme i tanke om en der var bedre til at hjælpe mig med at finde et lækkert trailspor, som jeg efterfølgende kunne dele med dig som læser dette. Hvis du ikke allerede har set siden Video + GPX, så er det en side, hvor du får en rute du kan downloade til dit ur og du kan så også se en video fra ruten, så du ved, hvad der venter dig 😀

Jeg bruger selv meget at downloade ruter og gå lidt på “opdagelse” nye steder og noget af det jeg bruger mest tid på, når jeg søger ruter er f.eks hvilket underlag ruten foregår på. Er det store skovstier, mtb spor, ridestier etc. Har man kørt efter en rute som man troede var lige det man ønskede, så kan man blive skuffet, hvis man ikke har sat sig ind i, hvilket underlag ruten foregår på. Så savnede selv at kunne se billeder eller video fra ruten og derfor har jeg nu startet siden Video + GPX 😀 Jeg håber du tager godt imod siden og gør brug af den 😀

Rune og jeg havde skrevet sammen i dagene op til vi skulle mødes, og vi havde aftalt at Rune skulle finde en rute på ca. 20K. Herefter vendte Rune tilbage og fortalte, at han nu havde lavet ruten og vi skulle mødes på det højeste punkt i Mols Bjerge, Agri Bavnehøj.

Jeg har løbet en del steder i Danmark, men ruten her gjorde virkelig indtryk på mig, da den bare var MEGA FED 😀

Jeg synes den havde det hele! Lange op og nedstigninger, nogle tekniske og andre kunne man bare give fuld skrald på 😀

Flotte udsigter flere steder på ruten, når man kom op på toppen af de forskellige høje ruten går henover 😀

Fantastisk naturoplevelse at løbe ruten, og den er meget varieret 😀

En KÆMPE TAK til Rune for at bakke op om ideen til Video + GPX og for at give sig tid til at vise mig rundt i Mols Bjerge 😀 Jeg synes vi skylder ham et “like” på hans sider – Du vil ik fortryde det, hvis du kan lide fede trail-billeder og ægte trail-inspiration 😀 Herunder kan du se en video fra turen og GPX filen er også klar på Video + GPX 😀


Rigtig god fornøjelse! 😀

// Anders Poul – Trail Run Denmark

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: