Hop til indhold

Rute med video

Vi har været en tur i Tisvildeleje og løbe en af de gamle ruter fra North Coast Ultra 😃👏 Her på vores website har vi en side, hvor du kan finde nye ruter og video fra ruten, så du kan se lidt om, hvad du har i vente, når du begiver dig ud på ruten 😃 Siden hedder Video + GPX og her finder du ruter fra rundt omkring i landet.

Nogle af de ruter du finder på siden er fra allerede eksisterende løbsarrangører og andre er vores egne personlige træningsruter, som vi ønsker at dele med jer. Ruten her i videoen er som sagt fra North Coast Ultra og den er 30 km. Hvis du ikke helt her mod på 30 km, så snor den sig rundt og det er let at skære noget af undervejs, hvis du ikke helt føler benene er til det endnu. Men det er en flot og meget afvekslende rute. Vi havde en fest i sporet og håber du har mod på ruten 😀

Vi håber I tager godt imod de nye ruter vi lægger op til jer. At udforske nye områder og træningsmuligheder er noget vi selv bruger meget tid på, så er du ikke allerede bekendt med, hvordan du bruger GPX filer og får dem lagt ind på uret, så er der bl.a en lille guide der kan få dig godt i gang på vores side Træningsinspiration. Guiden på siden viser, hvordan du via Garmin Connect søger efter ruter og får dem ind på uret. Dette er dog med forudsætning af at dit ur er kompatibel med GPX filer.

Har du spørgsmål eller ønsker til vores sider med emner vi skal tage fat på, så er du altid velkommen til at skrive til os på info@trailrundenmark.dk

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: