Hop til indhold

Kolding Night and Day Trail

I weekenden blev der afholdt Kolding Night and Day Trail. Løbet var arrangeret af KriXrun / Kristina Extreme Running. Dette var også en del af Den Danske Trail Tour 2020 og på 21K distancen skulle der kæmpes om Trail Tour point.

Jesper Meins fra Team Menis RUNing stod på startstregen. Jesper er en del af Det Danske Traillandshold og via løbeklubben Team Meins RUNing hjælper Jesper sine klienter til at opnå deres målsætninger. Siden Team Meins RUNing handler bl.a om de løbere som hjælpes frem mod deres mål, forskellige træninger og små konkurrencer undervejs.

Har du ikke allerede lagt vejen forbi facebook siden Team Meins RUNing, så er her en anbefaling til at gøre det og få noget inspiration til din løbetræning og måske komme med i løbefællesskabet 🙂

Som tidligere nævnt, så stod Jesper på startstregen ved Kolding Night and Day Trail og Jesper har skrevet lidt om løbet som du kan læse herunder:

Kolding Night and Day trail.

“Fredag aften var vi 15 løbere fra Team Meins RUNning Løbeklub, der deltog på en 7 km rundstrækning i og omkring marielundsskoven i Kolding. 210 hm pr omgang hvor underlaget varierer rigtig meget. MTB spor, grusstier, Dyrespor, trapper, mudder og græs. En rigtig fed rute som indeholder alt det fede hvis man spørger mig.

Man løber fredag aften efter mørkets frembrud og igen lørdag morgen. Muligt at løbe 7 km, 14 km og 21 km. Samme rute, men 2 vidt forskellige oplevelser. Man kan sagtens “nøjes” med at løbe en dag. Grundet de nye retningslinjer, grundet Corona virus, havde KriXrun som arrangerer delt løbere op i flere grupper. En god måde som gjorde vi fik lov til at gennemføre løbet.

Stor ros til hele teamet fra KriXrun som virkelig havde stablet et fedt trailløb på benene under svære betingelser. Som klub havde vi 2 gode dage, hvor de fleste løbere deltog begge dage. Et løb vi helt klart deltager i igen til næste år. På vegne af Team Meins RUnning Løbeklub. Jesper Meins”

Du finder resultater fra løbet HER

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: