Hop til indhold

Download din næste rute her

TRAIL RUN 10K

Niveau: Øvet trailløbere

Distance: 10K

Find GPX filen her

Vi er vilde med at løbe trail og det er altid en fornøjelse at være i skoven på udkig efter nye spændende ruter. Hvad der er en spændende rute kan være en smagssag og derfor vil vi give jer noget nyt, der kan hjælpe jer lidt på vej.

I menuen Træningsinspiration har vi bl.a lagt videoer ind af, hvordan du opretter træninger på dit Garmin ur samt, hvordan du lægger ruter ind på dit Garmin ur. Man kan se en oversigt over ruterne på Garmin Connect med distance, højdemeter osv.

Det nye vi vil give jer er en visuel-smagsprøve på, hvad der venter dig, når du downloader ruter og begiver dig ind i skoven. Vi er i godt i gang med at lave videoer fra vores træningsture og den første video vil give dig en 10K rute som starter og slutter fra Skovbrynets Station. Perfekt lokation uanset om du er i bil eller med det offentlige, da der er stor (og gratis) parkeringsplads. Så ingen undskyldninger for ikke at komme derud 😉

Ruten tager dig først gennem Bøndernes Hegn, hvor du vil komme rundt via de helt små stier. Du kommer over Kælkebakken, Højnæs i Aldershvile Skov inden du rammer Bagsværd Sø. Herfra går turen videre over i Frederiksdal Skov og her er virkelig mange rigtig dejlige steder for en trailløber. Men vi er hurtigt videre i denne omgang og rammer ned til Mølleåen, efter vi har været igennem Den Gamle Have i Frederiksdal. Turen går nu op langs Furesøen, hvor du har flere muligheder alt afhængig af, hvor teknisk din tur skal være. Vælger du at løbe helt nede langs vandet, så bliver det en del sværere at løbe end, hvis du holder dig oppe på højderyggen. Begge stier giver dig en fantastisk tur, så ud og leg med det og se, hvad der passer bedst til dig 🙂 Når vi drejer væk fra Furesøen går turen tilbage til Frederiksdal skov og videre hjem gennem Bønderneshegn.

Turen har en masse muligheder for fartleg i sporet, træning af dine nedstigninger/opstigninger på mtb-spor og masser af lækker natur hele vejen!

Så hop over på vores side med GPX + VIDEO, download ruten og se så at komme afsted 😉 God fornøjelse

// Anders Poul

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: