Hop til indhold

Race Report HOKA Aarhus100

Arrangør: Racing Denmark

Distancer: 6km, 12km, 25km, 60km og 100km

Markering: tydelige orange flag, pile og markeringstape

Depoter 25 km ruten: 2 depoter plus et ekstra vand depot

Eventpladsen: Da man ankom til eventpladsen mærkede man straks den gode stemning. Der var opstillede kaffevogn, pølsebod, pop-up Racing Denmark shop, målportal, og depot. Der var masser af søde og smilende hjælpere på pladsen, som kunne svare på spørgsmål, udlevere startnummer og heppede på de løbere der kom ind. 

25 km ruten: ruten startede ud på stranden og de første 6 km var en blanding af mindre trail stier og strand. Ved 6 km mødte man det første depot, herefter bestod ruten af off traiil, større grusstier, små mudret stier og mindre trail stier. Ruten var godt markeret og tilgengængelig på GPX fil inden løbsdagen, så man kunne downloade den. 

Selve 25 km ruten endte med at blive 25,53 km og 425 højdemeter målt på Garmin Fenix 5 Plus. 

Om løbet: HOSA Aarhus100 var et nyt trailløb arrangeret af Racing Denmark, på trods af at det var første gang løbet blev afholdt så var der over 500 løbere til start fordelt på de 5 distancer. 

Det et super setup med en god rute, hvor man kunne presse tempoet på nogle af de større stier. Der var en fed stemning på eventpladsen og mange folk der heppede på løberne, som de kom ind på de 4 ruter. Man kunne mærke det var rutineret kræfter der stod bag dette arrangement – tingene fungerede og der var styr på løbet!

Kategorier

Uncategorized

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: